"Aprendre és com remar a contracorrent: quan t'atures, retrocedeixes"
Edward Benjamin Britten

3 d’abr. 2014

Concurs de relat breu

El passat dissabte dia 29 de març els alumnes: Berta Morcillo, Berta Codina, Arnau Espona, Sara Pous, Quim Salarich, Olímpia Solà i jo mateix, Joel Juvany, acompanyats de una de les nostres professores, la Isabel Jordà, vam anar al col·legi la Salle de Manresa per participar al 37è concurs de relat breu de Coca-Cola.

Vam marxar amb autobús a les 9 del matí i vam arribar a les 10 i mitja a Manresa, on vàrem trobar amics de moltes de les escoles de les comarques centrals. En arribar allà tots vam seure per escoles en taules de quatre en quatre al menjador de l’escola.

El concurs va començar amb retard perquè gairebé la meitat dels participants van arribar tard. Dos senyors de l’organització ens van explicar les bases del concurs i ens van dir la frase que havia d’aparèixer a la nostra redacció, que aquest any era la següent:  “Avui comença el primer dia de la resta de la meva vida”. Tots els participants vam començar a escriure molt concentrats, tot i alguna rialla.

A mesura que la gent va anar acabant podia triar entre un ós de peluix i una samarreta, la majoria de nosaltres vam escollir una samarreta ja que els ossos s’havien acabat, i també una aigua, una Fanta o una Coca-Cola. Al sortir els nervis s’havien acabat i començava l’espera per aconseguir el triomf.


Va ser un matí molt divertit perquè, a part d’escriure, vam fer amics i ens ho vam passar molt bé. Crec que tenim poques possibilitats de guanyar però tot és possible!    
Text: Joel Juvany
Fotografia: Isabel Jordà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada